قهوه به علت داشتن کافئین و مزه و عطر آن يكي از پرمصرفترين نوشيدنيها است.
کافئین که به طور طبیعی در بیش از ۶۰ نوع گیاه از جمله دانه قهوه ، گوارانا ، چاي ، کاکائو و..... یافت می شود و همین کافئین است که سبب ایجاد طعم تلخی میگردد.
مصرف همزمان کافئین و قند می تواند براي حافظه مفید باشد. بین مصرف کافئین و بیماري پارکینسون رابطه عکس وجود دارد به عبارت دیگر مصرف کافئین از احتمال بروز بیماري پارکینسون جلوگیري میکند. مصرف کافئین اختلالات شناختی در رابطه با افزایش سن و نیز بروز بیماري آلزایمر را کاهش میدهد. کافئین با ایجاد تعادل در عملکرد مغز، از نقایص حرکتی و نیز زوال عقل پیشگیري میکند. کافئین احساس خوب بودن، شادي، هوشیاري و اجتماعی بودن را در فرد تقویت میکند.
بسیاری از مطالعات اپیدمیولوژیکی که بر روی انسان ها صورت گرفته است نشان میدهند که مصرف منظم و دوز مناسب کافئین، خطر ابتلا به بیماری آلزایمر را به ویژه در سالمندان کاهش میدهد. کافئین به عنوان یک ترکیب آنتی اکسیدان، میتواند نقش حفاظتی در برابر استرس اکسیداتیو در بیماری آلزایمر ایفا کند.
گانودرما لوسیدوم که به آن قارچ رِیشی قرمز هم میگویند، طعم آن طعم قهوه را عمیق تر کرده و فواید آن برای سلامت تقویت میشود.
قارچ گانودرما حاوی تری ترپنوئیدها و پلی ساکاریدهاست. این ترکیبات آداپتوژن یا سازش زا هستند.
یک بسته را داخل فنجان موردنظر بریزید، آب جوش به آن اضافه کنید، هم بزنید و از قهوه تان لذت ببرید! همچنین می توانید بعد از هم زدن منتظر بمانید تا خنک شده و بعد با یخ سرو کنید تا شکل قهوه خامه ای تر شود.
۱۷۰ ml – غلیظ و خوش عطر
۲۲۵ ml – یکدست و خامه ای
۲۸۵ ml – سبک و طعم دار
تعداد در هر بسته ۲۰ عدد میباشد.